Liikunta

Täydellinen liikuntavuosi: minulla on liikuntaan ja vapaa-aikaan joka vuoden aikaan sopivia liikunta- ja kunnonkohottamisvälineitä. Täydellinen liikuntavuoteni koostuu jokapäiväisistä liikuntahetkistä, jotka pitävät minut pirteänä, rentona ja hyväkuntoisena.

Salille otan mukaan oman alustan, kuminauhan. Jumppapalloa käytän kotona niin kuin core-rolleria ja kipeiden lihasten venyttelyyn kuin myös nystyrä hierontapalloa.

Perheen pojat ovat pallojen suurkuluttajia rantalentikset ja jalkapallot kulkevat hyvin mukana lomalla siinä missä snorkkelit ja uimapatjat. Lomalle mukaan otamme myös makuupussit ja sulkapallomailat koko perheen yhteisiin iltamatseihin. Frisbee kiekko kulkee myös mukana autossa ja ratojahan on lähes kaikkialla.

Pojat harrastavat kesäisin tarkkuusammuntaa ilmakivääreillä ja duunaavat lethermannilla koneraakkeja.

Talvi on hiihdon aikaa pyöräilysäitä taas odotellessa. Peltosen sukset ja voiteet, saan myös voideltuna Kärkipyörästä. Polkupyörä on kotimainen Helkama. Kuomat ovat peruskävelykenkäni päivittäin, joskus laitan jalkaan Puman lenkkarit. Sisäliikuntakengät ovat erikseen. Keväisin aina odotan uutta vaatemallistoa - Kärkipyörästä saa Luhdan, Runwayn ja Umbron vapaa-ajan vaatteet.

Edellä kuvatut liikuntavälineet löytyvät Mäntyharjulta.

Konevoimalla liikkumiseen löytyy meiltä Peugeot-mopot ja -skootterit Mäntyharjulta. Piaggion kuuluisat mopot, skootterit sekä Vespat ja Hondan mopot ovat myynnissä Lappeenrannassa.

Uutuutena meillä on nyt senioriskootterit, joilla huonompijalkainenkin liikkuu helposti vaikka kaupungin laitamilta keskustaan harrastuksiin tai kaupoille.

Kulkuneuvoja myös huonojalkaisille

Liikkeelle kuntoon katsomatta- Senioriskootterilla

Vaivattomaan liikkumiseen ESLAn oivat välineet

ESLA -rollaattorit, potkupyörät, kelkat

Vaivattomaan ja turvalliseen liikkumiseen löytyy Mäntyharjun myymälästä oivat liikkumavälineet: perinteikkäät ESLA rollaattorit ja potkupyörät. Ne on tehty huolella Suomessa turvalliseen liikkumiseen ja siksi niissä on kevyttoimiset ja tehokkaat jarrut.

Osasto: