Posted on 1 kommentti

Yhteystietojen kertaus; sähköposti: karkipyora@co.inet.fi

Kärkipyötä toimii kahdella paikkakunnalla Lappeenrannassa ja Mäntyharjulla.  Meidät tavoittaa yhteisellä sähköpostilla karkipyora@co.inet.fi. Muista mainita, kumpi toimipiste on sinua lähempänä.  Oheisessa kuvassa on yhteystiedot, tulosta se muistilapuksi.

Lappeenrannan toimipisteen puhelinnumero on 010 574 48 80.  Toimimme osoitteesssa Myllymäenkatu 12. 53550 Lappeenranta

Mäntyharjun toimipisteen puhelinnumero on 020 734 48 44. Toimimme osoitteessa Liiketie 3, 52700 Mäntyharju.

Kiitokset kaikille yhtiön 34-vuotisbileissä käyneille.  Oli mahtava meninki!

Juhlahumu jatkuu: Vietämme Lappeenrannan toimipisteen yksivuotissynttäreitä 9.-10.12. Perjantaina meillä on useita tuote-esittelijöitä ja lauantaina mahtava erikoisohjelma.

Hyviä tarjouksia meillä on koko ajan: Esim. Lappeenrannasta tehokas Husqvarna 440e moottorisaha 490€.  1,8kW tehoa ja vakiona 15″ laippa. Tähän saat vanhasta pörisevästä sahastasi vähintään 150 euron hyvityksen.

Niin ja nyt on oikea aika tuoda kesäkoneesi, ruohonleikkurit, trimmerit etc huoltoon.

1 thought on “Yhteystietojen kertaus; sähköposti: karkipyora@co.inet.fi

  1. Hei.Pyysin viime viikolla lpr tomipisteestä tarjousta ,ajoleikkurista,reppupuhaltimesta,trimmeristä ja työnnettävästä leikkurista, Risto Markkaselta.Saisitteko lähetettyä sen mun sähköpostiin. Tarjous oli Luumäen Urakointi ja Talohuolto Oy:lle kiitos. terv. olli helander p.0500558384 sähköposti os. helander.olli@gmail.com (jätin silloin saku turkkilan sähköposti osoitteen johon tarjous meni,nyt haluaisin sama tarjouksen myös omaan sähköpostiin. kiitos)

Vastaa