Kirjoitettu

Husqvarna-metsäpäivän tarjoukset

Tervetuloa 27.9. torstaina Mäntyharjulle metsäpäiväämme.  Pääset kokeilemaan demo-metsässämme Husqvarnan uutta tehoraivuria 545 FX Autotune, Akkuraivuria 536 LiPX ja akkusahaa 436 Li.

Myymälässämme on mahtavia saha- ja raivuritarjouksia sekä varusteita hämmästyttävään hintaan.

Lisää hyviä tarjouksia on edellisessä artikkelissa, klikkaa auki ajankohtaista sivut yläpalkista!  Viimeiset sähköpyörät nyt todella edullisesti sekä polkijoille Helkama-pyörät 20% alennuksella.

Tervetuloa toivoo Mäntyharjun tiimi

Lea, Teemu, Valtteri, Veikko, Tuomas

Kirjoitettu

Äidille toimivat ja turvalliset varusteet!

Äitienpäivä lähestyy – anna hänelle käyttöösi vain oikeasti toimivia koneita ja laitteita. Meiltä Kärkipyörästä löytyy valikoima luotettavimpia merkkituotteita metsään, puutarhaan, pihalle ja vesille.
Husqvarna, Honda, Terhi, Tohatsu, Rival, Trapper..
Perjantain näyttelyssä koeajettavana Trapper-mönkijät. Maahantuoja paikalla koko malliston kanssa.
Kokeile myös Husqvarnan voimakasta akkusahaa; 100 ensimmäistä koesahaajaa saa lipun Iitiän lavan tansseihin lauantaina 12.5. Tansittajana äitienpäiväaattona kaikkien äitien sankari Kake Randelin – tietysti Mäntyharjulta.
Tervetuloa perjantaina 11.5. tarjolla kahvia ja grillaamme pari sataa makkaraa.
Lappeenrannan toimipiste, Myllymäenkatu 12.

Kirjoitettu

Akkupyörät Lappeenrannassa ja Mäntyharjulla.

Olemme ottaneet myyntiin myös Lappeenrannassa Helkaman ja BH Emotionin parhaimmat akkupyörät. Näillä ajelet mukavasti työ- ja harrastematkat ilman hikeä. Perinteisesti meillä on Mäntyharjulla hyvä valikoima Helkaman akkupyöriä. Hinnat alkaen 1290€.
Torstaina 26.4. meillä on suuri akkupyörien koeajopäivä Mäntyharjulla. Helkaman Jukka Heinikaisella on erittäin kattava valikoima markkinoiden parhaita akkupyöriä mukana.

Tervetuloa klo 12.00 alkaen

Kirjoitettu

Lappeenrantaan tulossa sähköpyöriä!

Kärkipyörä on akkukoneiden ammattilainen: löytyy moottorisahaa, trimmeriä, raivuria ja puhallinta. Nyt olemme ottaneet valikoimiimme myös sähköllä kulkevat kaksipyöräiset: Helkaman tutut ja turvalliset Aino ja Oiva sekä Yamahan kuuluisaan akkuteknologiaan perustuvat BH emotion akkupyörät.
Parhaimmillaan näiden akut kestävät 125 km kohtuullista nousua ja pyöräilijän avustamista. Akut avustavat 25km/h nopeuteen asti, sitten pitää pärjätä lihasvoimalla. Yamahan moottorin anturit mittaavat polkemisvoimaa, jonka perusteella järjestelmä päättää avustaa polkijaa. Näitä pyöriä ei tarvitse rekisteröidä eikä niihin tarvitse mopokorttia.
Rupea säästämään hikeä ja vaihda sähköpyörään.