Kirjoitettu

Textron uusi vahva mönkijämerkki on syntynyt- ex Arctic Cat

Nyt ne ovat vihdoin kaupassa: Textronin mönkijät.  Amerikkalainen monialayhtiö (mm. Bell ja Cessna) osti koko ArcticCatin ja kehittää nyt näitä tuotteita edelleen. Mm. näiden mönkijöiden uskomattoman hieno ohjausgeometria, joka on kevyt ja tarkka ilman ohjaustehostinta,  on hyvä esimerkki menestyksellisestä tuotekehityksestä. Textron tulee hyödyntämään Arctic Catin rakenteita, komponentteja ja ratkaisuja myös puolustusteollisuuden kulkuneuvoissa.

Ensimmäisenä uutena tuotteena meillä on nyt Textronin nimeä kantava kevyt, ketterä, mutta vahva Alterra 450. Talvivarustettuna mönkijä maksaa vain 6990€. Tule tutustumaan.

Muistetaan samalla, että näitä T3B mönkijöitä, joilla voi ajaa 60km/h tieliikenteessä, voi ajaa nyt henkilöauton B-kortilla.

Kirjoitettu

Anna Lahjaksi Aikaa!

Kuka teillä ajaa nurmikon? Onko homma ok vai viekö liikaa aikaa tai on raskasta? Anna koko homma robotin huoleksi. Husqvarna Automower leikkauksen lisäksi hoitaa nurmikon: siitä tulee tiivis, kestävä ja edustava, joka pitää kosteuden. Esim kesän 2018  kuumuus ei polttanut nurmikkoa.

Tulemme asentamaan robotin pihallesi heti lumien lähdettyä.

Tervetuloa

Kirjoitettu

Kiitos käynnistä 3- ja 36-vuotisjuhlissamme

Vietimme  viikolla vuosipäiviä kahdesti: maanantaina koko yrityksen 36-vuotispäivät Mäntyharjulla ja torstaina 29.11. Lappeenrannan toimipisteen 3-vuotispäivää. Oli hienoa kokea, miten paljon saimme käydä mm. metsän hoitoon liittyviä keskusteluja ja saimme ison tukun ideoita palvelujemme ja tuotevalikoimamme kehittämiseksi. Kiitokset. Ostitte myös mukavasti johtavia laatumerkkejä Husqvarnaa ja Stihliä. Kiito luottamuksesta, toivomme tuotteille pitkää ikää. Tulemme pitkän käyttöiän takaamiseksi vastaamaan näiden koneiden ja laitteiden huollosta sekä korjauksista.

Nyt on aika jatkaa arkista aherrusta ja keskittyä tulevaan talveen. Sen voittamisessa terveenä ja tuotteliaasti auttavat meitä:

  • Lämpökahvalliset koneet
  • Honda-, Husqvarna- ja Ariens-merkkiset lumilingot
  • Lumilevyllä varustetut lumitöiden kuninkaat: Honda-, Trapper- sekä Textron* -mönkijät
  • Gardenan ja Fiskars’in lumityökalut
  • Lämpimät alusvaatteet ja kerrastot, joita löytyy erityisen hyvä valikoima Mäntyharjulta
  • Hyvin istuvat raivaus- ja turva-varusteet
  • Kypärän alusmyssyt
  • Lämpimät, mutta silti taipuvat sekä ergonomiste hanskat ja rukkaset

Textron on ostanut ja fuusioinut ArcticCatin Textron off-road divisioonaan. Textron on amerikkalainen jättimäinen mm. ajoneuvoalan yritys, jonka tunnetuinpia tuotteita ovat mm. Cessna-lentokoneet sekä Bell-helikopterit. Textronin vaikutus näkyy jo nyt mönkijöiden Alterra-mallistossa, jota uudistettu ja hintoja korjattu. Nyt on maahan saapunut  uudistunut ärjy Alterra 450 mönkijä, jonka vierellä kalpenee moni isommalla moottorilla varustettu mönkijä.

Tervetuloa tutustumaan

Kirjoitettu

Kiitokset Mäntyharjulla juhlineille

Kiitokset asiakkaillemme tänään maanantaina 26.11. Mäntyharjun Kärkipyörä Oy vietti tänään 36-vuotista toimintaansa työn merkeissä. Oli hieno huomata olevansa tarpeellinen tällä kylällä. Saimme etsiä hyllyistämme varaosia, pikahuolsimme muutamia moottorisahoja, toimitimme asiakkaalle kotia lumilingon. Lisäksi meillä oli ilo luovuttaa muutama saha ja raivuri paikallisten metsiemme hoitoon.  Muutama rouva löysi siinä samalla takin ja asusteita. Siinä oli Anne Störling Runways’tä vielä auttamassa.

Tuo on juuri sitä, mistä me tykkäämme: palvella teitä paikalliset asukkaat, mökkiläiset ja yritykset. Näin yhdessä pidämme pystyssä Mäntyharjun palveluita sekä samalla pidämme tämän kunnan ja lähiseudun asumiskelpoisena.  Toivotamme teille kaikille mukavaa joulun odotusta. Joulua odotellessa tervetuloa katsomaan meille järkilahjoja.

Nyt täytyy sitten muistuttaa, että ennen vuoden vaihdetta on tärkeätä muistettavaa:

  • Osta tämän vuoden verotukseen menevät varaosat, varusteet ja koneet ennen vuoden vaihdetta
  • Vuosi vaihtuu iloisesti meidän ilotulitteilla

Tervetuloa

PS ja tietty, juhlimme Lappeenrannan toimipisteen 3-vuotispäiviä torstaina

 

Kirjoitettu

Viiveetöntä sahaustehoa

Husqvarnan 545 moottorisaha tarjoaa vaativaan ammattikäyttöön tehoa pienessä koossa. Magneettiventtiilin avulla ohjattu polttoaineen syöttö takaa viivettömän vasteen kaasulle. Ja mikä vielä tärkeää, Husqvarnan ergonomia: tämä on suunniteltu pohjoismaissa ja tehty meidän olosuhteita varten, siksi se on näppärä ja tasapainoinen käsissä.

Tervetuoa noutamaan nyt erikoishintaan

Tuotteen saa sekä Mäntyharjulta että Lappeenrannasta