Kirjoitettu

Vältä liukastuminen – hae pitopohjakengät tai liukuesteet

Kaikkialla kimalteleva veden peittämä jää näyttää niin viattomalta. Vaan nurin se heittää vanhan tai nuoren. Se polun ainokainen hiekanmuru ei nyt sattunut olemaan minun kantapään kohdalla ja nyt minä köllötän tässä märällä jäällä. Meniköhän luitakin?

Liukastelun vältät kunnon pitävillä kengillä: nastakengillä tai pito-pohjakengillä. Vaihtoehtona on myös vetää kengän päälle liukuesteet tai pitkillä piikeillä varustetut kalossit. Kaikkia näitä tarvikkeita pystyssä pysymiseen löytyy Mäntyharjun puodista. Niin ja moottorisahamiehen turvasaappaisiin löytyy asennettavia nastoja.

 

Kirjoitettu

Sukset kuntoon Mäntyharjulla

Nyt alkoi kunnon hiihtokelit ja pääsee nauttimaan oikeasta talvesta myös Mäntyharjulla myös konelatujen ulkopuolella. Jollet ole vielä vaihtanut pitopohjasuksiin NanoGrippiin tai SkinPro-suksiin, huollamme perinteiset suksesi hiihtokuntoon ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu suksien pohjustus, luistovoitelu ja pitovoitelu.  Käytämme voitelussa REXin tunnettuja laatuvoiteita ja tarvikkeita. Hyvin luistavilla ja pitävillä suksilla on ilo mennä kauniissa talvikelissä.

Mikäli sinulla on NanoGrip tai SkinPro-sukset on niidenkin kohdalla tehtävä vähän huoltotöitä. Nanogrip-suksi saattaa jäätyä ja siksi suosittelemme retkipussiin REXin jäänestoa. SkinPro-suksiin löytyy puhdistusaine, jolla Mohair-kuidusta lähteee lika ja takut aukeaa. Ethän käytä puhdistukseen tärpättiä tai alkoholia, saattavat irroittaa karvan liimauksestaaan tai pilata kuidun.

Varaa suksihuollolle aikaa ns. yön yli sillä voideltavia suksia ja terotettavia luistimia on välillä suuria määriä.

Kirjoitettu

Automower hoitaa myös rinteet

Useimmiten kuulemamme lause robottileikkurin esittelyssä on: ”tämä ei toimi meillä, sillä…” Husqvarnan Automower on osoittanut, että se kipuaa jyrkät rinteet ylös ja tulee ne myös hallitusti alas ahkerasti leikaten. Automower hoitaa myös epätasaisen nurmikon ja se löytää pihalta kaikki kolkat, vaikka olisi kuinka istutusten ja rakennusten sokkeloa. Robotti ei pelkästään leikkaa, vaan se hoitaa nurmikon edustuskuntoon ja pitää sen.

Lappeenrannan sataman vierasvenesatamassa, Sataman Loisteen vieressä on rajattu pieni nurmikkoala, noin 1000 neliöätä. Katsopa mikä työn jälki. Kyseinen Automower 430x hoitaa tarvittaessa jopa 3200 neliön nurmikon, pihan tai julkisen puiston.

Tervetuloa katsomaan minua

Automower

Kirjoitettu

Uusi tuote Lappeenrannan Kärkipyörässä

Nyt ei kulkeminen ole kiinni enää omista voimista. Trapper-senioriskootterilla ajat kätevästi ja turvallisesti kotoa kauppaan, kavereitten luokse, kirjastoon, harrasteisiin Pyörä kulkee kätevästi sekä hiekkatiellä että asfaltilla. Malleja on kaksi Seniori-skootteri 270 tai deluxe 800 skootteri. Molemmissa on ajovalot, joten sinut nähdään suojatiellä tai pyörätiellä. Skootterilla voi ajaa myös markettiin sisään.

Kirjoitettu

Liikkumisen vapautta – Peugeot Kisbee skootteri

Kevätaurinko paistaa, joten on aika ottaa vapauden huumasta kiinni ja siirtyä kahdelle pyörälle. Peugeot Kisbee on kaiken ikäisille sopiva skootteri, jolla tekee lähimatkat kätevästi, edullisesti ja turvallisesti. Nelitahtinen 50cc moottori on sitkeä ja taloudellinen. Istuimen alle sopii kaikki tarpeelliset varusteet ja lukittuna siellä on kypärä hyvässä turvassa. Istuin on muotoiltu kahdelle, takanaistujalle on omat kääntyvät jalkatapit ja tietysti tämä on rekisteröity kahdelle.
Ilmoittaudu nyt kouluun suorittamaan mopokortti ja varaa oma Peugeot-skootterisi meiltä. Mäntyharjulta!