Puutarha

Puutarhaa hoitavat ihmiset ovat onnellisia ja pitkäikäisiä. Kukkien, pensaiden, puiden sekä nurmikon huolehtimisesta tulee hyvä olo. Siistissä ja huolitellussa pihassa on nautinnollista viettää aikaa pelaten, grillaten ja kahvipöydässä istuskellen tai vain oleillen.

Kärkipyörästä löytyy työvälineet, joilla on ilo leikata oksia, muokata maata, leikata nurmikkoa sekä siistiä heinikot ja tienvarret.

Kehittyvä akkutekniikka tuo helpotusta koneiden ja laitteiden käyttäjille: kone käy nappia painamalla väsymättä ja yskimättä akun kestoajan 30 minuutista puolen päivän työrupeamaan asti.

Nurmikon leikkuu on ollut pihan hoitajille aina se uuvuttavin ja yksitoikkoisin työ. Nyt siihen on ratkaisu, joka on tehokas, ahkera, hiljainen ja tarkka työkaveri: robottileikkuri. Kerran tehdyn asennuksen jälkeen robotti hoitaa väsymättä nurmikkoa koko kesän. Lyhyeksi ja tasaisena pysyvä huoliteltu nurmikko on ilo silmälle. Isommissa roboteissa löytyy puhtia jopa 4 000m2 pihan hoitoon.

Valmistajien ovat kuunnelleet kuluttajia ja polttomoottorikäyttöisistä puhaltimista on tullut kehitystyön tuloksena vaimeampiäänisiä. Puhallin on kuitenkin ehdoton ja tehokas väline suurien nurmikoiden, hiekka- ja sorapolkujen, kattojen, lasikatteiden sekä sokkelien vierien puhdistamiseen.

Valikoimistamme löytyvät:

  • Gardena - puutarhanhoitovälineet, sakset, lapiot, letkut, kastelulaitteet, akkukäyttöiset pienkoneet;
  • Husqvarna-ruohonleikkurit,
    -pensasleikkurit, metsä- ja ruohoraivaussahat, Automower –robottileikkurit, jyrsimet, sekä puhaltimet;
  • Stihlin valmistamilla ruohoraivureilla ja trimmereillä saat pihasta huolitellun. Stihlin valikoimissa on myös pensasleikkurit, painepesurit ja puhaltimet Kotisivut;
  • Viking- oksasilppurit ja-hakkurit, ruohonleikkurit, jyrsimet sekä nurmikon ilmastoijat. Viking-robottileikkuri on nimeltään Imow ja vihreän ulkokuoren myötä työskentelee pihalla huomaamattomasti
  • Klippon valurunkoiset ruohonleikkurit;
  • Honda-ruohonleikkurit, joiden moottorien nelitahtitekniikka on pienkoneiden sivistyneintä;
  • Suomalaiseen pihaan ja puutarhaan kuuluvat Fiskarsin valmistamat työkalut;
  • Bahcon työkaluja ja esim. V-Klingan mullistava ruohoraivuuterät;