Puutarha

Puutarhaa hoitavat ihmiset ovat onnellisia ja pitkäikäisiä. Kukkien, pensaiden, puiden sekä nurmikon huolehtimisesta tulee hyvä olo. Siistissä ja huolitellussa pihassa on nautinnollista viettää aikaa pelaten, grillaten ja kahvipöydässä istuskellen tai vain oleillen.

Kärkipyörästä löytyy työvälineet, joilla on ilo leikata oksia, muokata maata, leikata nurmikkoa sekä siistiä heinikot ja tienvarret.

Kehittyvä akkutekniikka tuo helpotusta koneiden ja laitteiden käyttäjille: kone käy nappia painamalla väsymättä ja yskimättä akun kestoajan 30 minuutista puolen päivän työrupeamaan asti.

Nurmikon leikkuu on ollut pihan hoitajille aina se uuvuttavin ja yksitoikkoisin työ. Nyt siihen on ratkaisu, joka on tehokas, ahkera, hiljainen ja tarkka työkaveri: robottileikkuri. Kerran tehdyn asennuksen jälkeen robotti hoitaa väsymättä nurmikkoa koko kesän. Lyhyeksi ja tasaisena pysyvä huoliteltu nurmikko on ilo silmälle. Isommissa roboteissa löytyy puhtia jopa 4 000m2 pihan hoitoon.

Valmistajien ovat kuunnelleet kuluttajia ja polttomoottorikäyttöisistä puhaltimista on tullut kehitystyön tuloksena vaimeampiäänisiä. Puhallin on kuitenkin ehdoton ja tehokas väline suurien nurmikoiden, hiekka- ja sorapolkujen, kattojen, lasikatteiden sekä sokkelien vierien puhdistamiseen.

Keväällä hiekoitusoran saa kätevästi pois esim StihlKW-KM - Kumiharjatelalla.
http://www.stihl.fi/STIHL-tuotteet/KombiSystem/KombiTyökalut/21575-1653/KW-KM-Kumiharjatela.aspx

Valikoimistamme löytyvät:

  • Gardena puutarhanhoitovälineet, sakset, lapiot, letkut, kastelulaitteet, akkukäyttöiset pienkoneet;
  • Husqvarna-ruohonleikkurit, pensasleikkurit, metsä- ja ruohoraivaussahat, Automower –robottileikkurit, jyrsimet, sekä puhaltimet;
  • Viking- oksasilppurit ja-hakkurit, ruohonleikkurit, jyrsimet sekä nurmikon ilmastoijat. Viking-robottileikkuri on nimeltään Imow ja vihreän ulkokuoren myötä työskentelee pihalla huomaamattomasti
  • Stihlin valmistamilla ruohoraivureilla ja trimmereillä saat pihasta huolitellun. Stihlin valikoimissa on myös pensasleikkurit, painepesurit ja puhaltimet Kotisivut;
  • Suomalaiseen pihaan ja puutarhaan kuuluvat Fiskarsin valmistamat työkalut;
  • Bahcon työkaluja ja esim. V-Klingan mullistava ruohoraivuuterät;
  • Stihlliltä ja Husqvarnalta löytyy myös kestävät ja suojaavat asut puutarhatöihin
    Klippon valurunkoiset ruohonleikkurit;
  • Honda- ruohonleikkurit, joiden moottorien nelitahtitekniikka on pienkoneiden sivistyneintä;
Automower kesäksi 50-leveä_2017_0313

Vietä kesä vapaalla – Automower hoitaa pihanurmikon

Näin se vaan on, Husqvarnan Automower robottileikkuri on älykäs ja ahkera. Se leikkaa monimutkaisenkin pihan nurmikon kulmia ja liiterin taustoja myöten. Se nousee 40% mäet ja kumpareet ylös ja tulee ne liukastumatta alas. Mikäli päivällä piha on varattu lasten leikeille, hoitaa Automower nurmikon yöllä – meluamatta. Kun valitset automowerin sinun ei tarvitse kävellä enää leikkurin perässä tai ajella traktorileikkurilla, sillä robotti löytää samat paikat, vielä ahtaammat kolot, marjapensaiden aluset takapihan ja se tulee kiltisti takaisin latausasemaansa. Työtä se tekee juuri sinun asettaman aikataulun mukaisesti.
Vaikka tykkäisitkin ajella nurmikkoa itse, olen pahoillani, automowerin leikkujälki pn parempi, pihalla ei ole raskaiden renkaiden painumia ja parissa viikossas hurmmikko on kasvanut entistä tiheämmäksi. Niin ja voikukatkin hävisi.
Automowerin käyttöönotto vaatii vain rajalangan asentamisen pihan reunalle ja latauslaitteen kytkemisen sähköverkkoon. Tämän jälkeen voit vain seurailla koneen työtä.
Automowerin saat molemmista Mäntyharjun ja Lappeenrannan liikkeestämme. Hoidamme myös asennuksen.

Osasto:
Stihl-puutarhaleikkuri-HSA-25A_522x522

Stihl-puutarhaleikkuri HSA 25A

Stihlin tuotteiden innovatiivisuudesta on näppärä yhden käden puutarhaleikkuri. Akkukäyttöisen puutarhaleikkurin pensasleikkuriterällä trimmaat ja ylläpidät pienempiä pensasaitoja sekä koristepuita aina 8 mm oksapaksuuteen saakka.

Ruohotrimmeriterällä siistit ruohikon reunat pation ympärillä ja talon reunustoilla sekä kukkapenkit. Ergonominen, kuminen kahva, kaksoisterä voimakkaaseen leikkuuseen alhaisella tärinällä, paino 0,6 kg. Omalla ainoastaan HSA 25 -malliin sopivalla akulla.

www.stihl.fi

Osasto:
R214T AWD_a4-mainos

Husqvarna Rider R214T AWD-ylivoimainen etuleikkuri

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Moottori Intek V-Twin, malli 7160
Nettoteho/esiasetettu rpm 12.8 kW @ 3100 kierr./min
Sylinteritilavuus 656 cm³

Näitä koneita on rajoitettu erä, joten tule varaamaan omasi.

Gardena-sakset_400x400

Gardena oksasakset

Pakkasten hellittäessä odottaa puutarhasi tärkeää hoitotoimenpidettä. Omena- ja muut hedelmäpuut pitää leikata ennen kasvukauden alkamista.

Gardena on puutarhan laadukkaiden työkalujen valmistaja, jooka kuuluu Husqvarna konserniin. Erittäin kapea leikkauspää – ergonomisen kahvat GARDENA Classic –oksasaksissa, 8757 on erittäin kapea vino leikkauspää, jonka avulla köynnökset ja varvut voidaan leikata tarkasti. Oksasaksien yläterä on pinnoitettu tarttumattomaksi ja alaterä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Tarkkuushiotuissa oksasaksissa on nesteura sekä integroidut katkaisupihdit. Ergonomisesti muotoillut kädensijat istuvat hyvin käteen. Kaksi erilaista kiinnipitotapaa mahdollistavat tehokkaan leikkaamisen ja nopean trimmauksen. Oksasakset voi helposti lukita yhdellä kädellä turvallista säilytystä varten. Comfort-oksasaksilla voi leikata jopa 20-millisiä oksia. Korkean laadun takaa 25 vuoden takuu.
Hinta 17,9 €

Osasto:
Husqvarna-R216-AWD-Rider_527x527

Husqvarna R216 AWD Rider

Nelivetoinen Rider ajoleukkurilla voidaan varustaa 94 tai 103 cm:n levyisellä, ensiluokkaisen leikkuutuloksen takaavalla Combi-leikkuulaitteella, jossa valittavana ovat BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot. Sopii tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä ja ylivoimaista ohjattavuutta arvostavalle käyttäjälle.

Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Neliveto parantaa huomattavasti tehoa epätasaisilla, märillä ja liukkailla alustoilla sekä rinteissä ympäri vuoden.

Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten.

Erilaisten lisälaitteiden avulla Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. Rideriin voi asentaa esimerkiksi lumilevyn, peräkärryn, sammalenrepijän ja levittimen.
Hinta 4450€ (ei sisällä leikkuulaitetta).

Osasto: