Posted on Jätä kommentti

Metsäpäivä 2.11. perjantaina Mäntyharjulla

Hei,

Yhdessä Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaan kanssa toivotamme teidät tervetulleeksi metsäpäivään perjantaina 2.11. Mäntyharjun toimipisteeseemme, Liiketie 3.  Paikalla on kahdeksasta lähtien asiantuntijoita keskustelemassa sekä neuvomassa metsänhoidon asioissa. Meidän takapihalla on koemetsässämme mahdollista kokeilla raivaussahaa tai akkusahaa.  Koekäytettävänä on mm. uusi Husqvarnan 545 FX Autotune raivuri. Nyt terän kiihtyvyys kaasun painalluksesta on aivan omaa luokkaansa.

Akkusahoista meillä on kokeiltavana keskikokoinen Husqvarnan saha 436Li ja oksasaha 536LiPX. Viimemainittua on myös mahdollista käyttää raivaussahana. Sen ketjusahaterällä kaatuu mukavasti isommatkin puut, joihin polttomoottoriraivurin pyöröterällä pysty. Käynnistäminen on myös helppoa, painoa vain puolet ja siirtyminen pusikolta toiselle käy äänettömästi.

Sahoista, raivureista ja tarvikkeista meillä on hyviä tarjouksia.

Metsänomistajille yhdistys on järjestänyt retken, jonka linja-autokyytiin mahtuu ensimmäiset 50 henkilöä. Lähtö klo 10 ja paluu 12 Kärkipyörän eteen.

Klo 11-13 on pihalla tarjolla soppaa parille sadalla ensimmäiselle.

Tervetuloa

Kari, Lea, Tuomas, Miikkael, Harri, Pasi

 

PS. 18.10 olleessa Pitäjänuutisten ilmoituksessa oli 125B puhaltimen hinta väärin.  Husqvarnan kampanjahinta on 279€. Pystyimme vielä rutistamaan 20€ pois 259€:ään.  Näitä myydään kunnes tavara loppuu.

Vastaa