Metsä

Luotetuimmilta valmistajilta moottorisahat ja -raivurit:
Näitä tuotteita ei myydä tavarataloissa vaan asiantuntevan ja tehtävään omistautuneen jälleenmyyjän kautta, jolta löytyy tukipalvelut, nopea tarvike- ja varaosatoimitus sekä osaava huolto.

Koneet ja veneet toimitamme käyttövalmiina, moottori ja laitteistot testattuina.
Molemmista toimipisteistä löytyy Husqvarnan tuotteet ja Mäntyharjulta myös Stihl-tuotteita kattava valikoima.

Metsässä liikumiseen meiltä löytyy kattava valikoima mönkijöitä:
- Arctic Cat
- Honda
- Trapper
Näistä löytyy juuri sinulle sopiva maastomönkijä, traktorimönkijä T3a (40km/h), liikennetraktorimönkijä t3b (60km/h) tai tieliikennemönkijä.

Husqvarna

Sujuvaa metsätyötä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa kesällä kuumassa säässä ja kosteassa, kylmässä, räntä- tai lumisateessa.

Yli 325 vuoden ajan Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon. Jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, he ovat yhdistäneet tuotteissaan hyvän suorituskyvyn käytettävyyteen ja turvallisuuteen.

Husqvarnan kotisivut

 

 

 

Stihl

Stihl on maailman suurin moottorisahojen ja raivureiden valmistaja. Menestyksen salaisuus on koneiden hyvä laatu, joka pohjautuu perusteelliseen suunnitteluun, testaukseen, käyttäjäpalautteen hyödyntämiseen sekä tuotannon laadunvarmistukseen.

Andreas Stihl AG kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. 140 maassa ja sillä on valmistusta mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa.

Stihl-tuotteet ja saman konsernin valmistamat Viking-tuotteet on meillä myynnissä Mäntyharjulla.

Stihlin moottorisahoja meillä on esillä täydellinen valikoima kevyestä klapisahasta tehokkaaseen suursahaan. Sahat on varustettu tarpeen mukaan pitkällä laipalla, halkaisuketjulla, kevytkäynnistyksellä tai kahvanlämmityksellä.

Stihlin tuotesivut

Stihl 231 moottorisaha

Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

Yksivipukäyttö

Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, jotta polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.

 

Osasto:

Mönkijä ja kärryt

Mönkijä on monikäyttöinen apuri maatilalle, puutarhayrittäjälle, kiinteistönhoitoyhtiölle , pienmetsänhoitoon sekä mökkiläiselle.

Hankintahakkuun luotettavin ja notkein apuri on mönkijä. Edustamme sekä Hondan että Arctic Catin mönkijöitä. Hydraulisen kärryn kanssa mönkijästä tulee todellinen metsänhoidon tehoyksikkö, joka on kevyt, eikä siten riko pintamaata. Mahtuu kulkemaan hyvin puiden välissä. Pääsee paikkoihin, joihin metsätraktorilla ei pääse.
Katsotaanpa tätä videolta, millaisesta vetohommelista Honda-mönkijä tykkää metsässä.
Honda ja hydraulikärry

www.arcticcat.fi

Trapper-mönkijät: suosittu laatutuote pienellä rahalla

Trapper-mönkijät