Metsä

Luotetuimmilta valmistajilta moottorisahat ja -raivurit:
Näitä tuotteita ei myydä tavarataloissa vaan asiantuntevan ja tehtävään omistautuneen jälleenmyyjän kautta, jolta löytyy tukipalvelut, nopea tarvike- ja varaosatoimitus sekä osaava huolto.

Koneet ja veneet toimitamme käyttövalmiina, moottori ja laitteistot testattuina.
Molemmista toimipisteistä löytyy Husqvarnan tuotteet ja Mäntyharjulta myös Stihl-tuotteita kattava valikoima.

Metsässä liikumiseen meiltä löytyy kattava valikoima mönkijöitä:
- Arctic Cat
- Access
- Honda
Näistä löytyy juuri sinulle sopiva maastomönkijä, traktorimönkijä T3a (40km/h), liikennetraktorimönkijä t3b (60km/h) tai tieliikennemönkijä.

Husqvarna

Sujuvaa metsätyötä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa kesällä kuumassa säässä ja kosteassa, kylmässä, räntä- tai lumisateessa.

Yli 325 vuoden ajan Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon. Jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, he ovat yhdistäneet tuotteissaan hyvän suorituskyvyn käytettävyyteen ja turvallisuuteen.

 

 

Ale!
HVA 445e entistä parempi_50 levea_2017_0313

Husqvarna 445e Suosikkisaha nyt ERGO-ominaisuuksilla

539,00 399,00

Suosittu tehokas ja vääntävä Husqvarna 445 on entistä täydellisempi. Tyyppimerkintä on nyt 445e ja saha pitää sisällään työergonomian kannalta tärkeät omainaisuudet: ketjun pikakiristys ilman työkaluja ja kevytkäynnistys. Tässä sahassa riittää voimaa ammattilaiselle, hankintahakkaajalle, hirsitöihin tai metsänhoidon harrastajalle.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Ale!
Husqvarna_saha_725x725

Husqvarna 550 XP®G moottorisaha

959,00 899,00

Husqvarna 550 XP® G on suunniteltu metsäammattilaisille ja vaativille maan- ja metsänomistajille. Sahan toimiva muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat tehokkaan ja miellyttävän käytön. RevBoost™ takaa esimerkiksi karsintatyön vaatiman suuren sahausnopeuden. Lämmitetyt kahvat lisäävät käyttömukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Saha on varustettu AutoTune-toiminnolla, jonka avulla automaattisesti säätyvä moottori takaa aina parhaan mahdollisen moottoritehon.  Se kompensoi polttoainemuutoksia, ilmanpainetta, ilmankosteutta, lämpötilaa ja esim. ilmansuodattimen likaisuutta. Kaasuttimen säätäminen on tarpeetonta.

Tehostaan 2,8kW  huolimatta saha on kevyt: 5,1 kg ilman terävarustusta.
Saha toimitetaan 13’ eli 33cm  laipalla.
Kylmäkahvaisena 550XP maksaa 799€ kampanjahintaan

Husqvarnan käyttöturva pidentää Husqvarnan takuun harrastekäyttäjällä kahdesta kolmeen vuoteen, kun käytät Husqvarna XP power2 polttoainetta.
Husqvarna 550 XPG
Katso videolta esittely

Osasto:

Stihl

Stihl on maailman suurin moottorisahojen ja raivureiden valmistaja. Menestyksen salaisuus on koneiden hyvä laatu, joka pohjautuu perusteelliseen suunnitteluun, testaukseen, käyttäjäpalautteen hyödyntämiseen sekä tuotannon laadunvarmistukseen.

Andreas Stihl AG kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. 140 maassa ja sillä on valmistusta mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa.

Stihl-tuotteet ja saman konsernin valmistamat Viking-tuotteet on meillä myynnissä Mäntyharjulla.

Stihlin moottorisahoja meillä on esillä täydellinen valikoima kevyestä klapisahasta tehokkaaseen suursahaan. Sahat on varustettu tarpeen mukaan pitkällä laipalla, halkaisuketjulla, kevytkäynnistyksellä tai kahvanlämmityksellä.

Stihl-231_753x753

Stihl 231 moottorisaha

Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

Yksivipukäyttö

Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.

Stihl 231 moottorisaha

Osasto:
´MS 181 C-BE_VE3_korkea

MS 181 C-BE Moderni moottorisaha ErgoStartilla ja teräketjun pikakiristyksellä

399,00

Moderni ja kevyt moottorisaha maisemointitöihin, rakennuksille ja polttopuiden tekoon. 35 cm/14″ terälevyn ansiosta kaatuvat myös pienemmät puut. Teräketjun pikakiristys, STIHL ErgoStart kevytkäynnistys, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen STIHL 2-MIX-moottori.
Kevytkäynnistyksen ansiosta tämä saha sopii vanhemmalle väelle ja meille, joilla hauis-lihas on pikkuisen pienempi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Mönkijä ja kärryt

Mönkijä on monikäyttöinen apuri maatilalle, puutarhayrittäjälle, kiinteistönhoitoyhtiölle , pienmetsänhoitoon sekä mökkiläiselle.

Hankintahakkuun luotettavin ja notkein apuri on mönkijä. Edustamme sekä Hondan että Arctic Catin mönkijöitä. Hydraulisen kärryn kanssa mönkijästä tulee todellinen metsänhoidon tehoyksikkö, joka on kevyt, eikä siten riko pintamaata. Mahtuu kulkemaan hyvin puiden välissä. Pääsee paikkoihin, joihin metsätraktorilla ei pääse.

www.arcticcat.fi

Trapper-mönkijät: suosittu laatutuote pienellä rahalla

Trapper-mönkijät vihdoin Lappeenrannassa

Trapper-mönkijät

ArcticCat-mönkijät Muut mallit

ArcticCathinnasto_header Footer 2017-0227

Muut ArcticCat-mönkijät

ArcticCatilla on laaja mönkijämallisto.
Ohessa muiden traktorimönkijöiden hinnat.

Lisäksi on hyvä valikoima lasten mönkijöitä.
Kysy lisää!

ARGO-amfibio-mönkijät

Argo 8_8 Scout_renkailla_2017

ARGO Scout mönkijä 8*8, kulkee maastossa ja vedessä

19828,00

Argo Scout 8*8 amfibio-vaunu on kovaan käyttöön. Se vie kerralla 6 henkilöä ja ison kuorman perille läpi tiettömien taivalten tai neljä henkilöä yli vesistöjen. Mönijä soveltuu erinomaisesti Off-road ajoon safareille, työporukoille linja-asennuksiin, koko perheen hullutteluajoon.
Takuu rungolla 2 vuotta ja moottorilla 3.
Renkaat ovat maastokuvioiset 25″ .
Moottori on 26 Hp ilmajäähdytteinen EFI Kohler 747 ccm bensiinimoottori. KOnetta löytyy myös teloilla varustettuna.
Ohjaus tapahtuu toisen puolen renkaiden lukitsemisella.
Valmistusmaa on Kanada.

Argo 8*8 scout on varastomalli ja muut mallit on saatavilla n. 1-2 kuukauden toimitusajalla. Katso lisätietoja ARGO ATV -esittely

Argon ominaisuuksia esitetään videossa:

Osasto:
Honda-mönkijä vetää metsästä raskaat puukuormat kevyesti tien laitaan tai liiterille

Honda-mönkijät rajuun työhön ja harrastuksiin

Honda keksi koko ajoneuvokäsitteen mönkijä. Mönkijöiden hyödyllisyyden ja käyttökelpoisuuduuden moneen työhön ja askareeseen on osoittanut niiden valtava menekki ja kymmenet eri valmistajat. Eri valmistajien tuotteet näyttävät samanalaisilta, mutta vain Honda on ykkönen laadussa, ajo-ominaisuuksisssa, kestävyydessä sekä omistamisen helppoudessa. Honda on turvallinen valinta, sillä huoltopisteitä on paljon ja maahantuoja Brandt takaa varaosien ja tarvikkeiden nopeat toimitukset.

Honda-mönkijät

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Honda TRX500FPE T3a_monkija

Honda TRX500FPE T3a traktori

10490,00

Pitkään odotettu uutuus traktorimönkijöihin on nyt meillä. Uudessa TRX500FPE T3a -mallissa yhdistyvät kaikki, mitä suomalainen käyttäjä tarvitsee liikkuessaan tiellä, maastossa ja työtehtävissä. Traktorimönkijässä on vaativia työtehtäviä silmällä pitäen jäykkä taka-akseli, sähköinen etuperän lukko ja ohjaustehostin. Kaikki ominaisuuksia, joita todella osaa arvostaa aidoissa käyttötilanteissa. Jäykän perän ansiosta eteneminen kärryn kanssa on vaivatonta eri olosuhteissa, sähköinen etuperän lukko takaa etenemisen kovassa maastossa ja ohjaustehostin takaa ajamisen vaivattomuuden ja keveyden niin tiellä kuin maastossa. Tuttua Hondaa ovat myös taloudellisuus, luotettavuus ja ainutlaatuisen korkea laatu. Tässä mönkijässä yhdistyvät kaikki ne toiveet, joita suomalainen käyttäjä on asettanut laatumönkijälle.

Aja laillisestimyös tiellä!

Tämän ajamiseen riittää T-ajokortti ja ikää 15 vuotta

Ominaisuudet:
4×4 veto
Nestejäähdytteinen nelitahtimoottori
Elektroninen Honda EPS -ohjaustehostin
Jäykkä taka-akseli
Taloudellinen
Perinteinen vaihteilla toteutettu voimansiirto
Matala painopiste. Ei kaadu, vakaa ajettava kaikissa olosuhteissa
Edullinen huoltaa ja omistaa
Erinomainen jälleenmyyntiarvo
Takuu 4 vuotta

Osasto:
Access_mönkijä_AMX_6.46_EPS

Access 6.46 EPS T3a/b mönkijä

7990,00

6.46 EPS T3 cc ohjaustehostimella varustettu tehokas mönkijä on apunasi arjen askareissa, kuten kiinteistösi ylläpidossa, tavaroiden kuljettamisessa tai sitten taitat sillä matkat harrastuksiin, töihin ja retkille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ohjaustehostin (PS);
 • Vinssi;
 • Vetokoukku ja peräkärryn valojen pistoke;
 • Erilllisjousitettu;
 • Automaattivaihteisto;
 • Digitaalinen mittaristo; kierros-, bensa- sekä matkamittari;
 • Elektroninen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä;
 • Tasauspyörästönlukko;
 • Edessä ja takana painavaakin kuormaa kantavat teräksiset telineet;
 • Voimakkaan vetokyvyn omaava vinssi edessä ;
 • Korkea maavara, erillisjousitus;

Access on kotoisin Taiwanista ja se on todettu monissa testeissä sekä koeajoissa laadukkaaksi ja kestäväksi mönkijäksi. Valmistajalla on myös muita malleja. Access-mönkijän voi rekisteröidä traktoriksi T3a, jolloin sen nopeus rajoitetaan 40km/h tai se voidaan rekisteröidä tieliikennetraktoriksi T3b, jolloin sillä voi ajaa 60km/h.

Hinta: 7 990 EUR + Toim.kulut

Access-mönkijöitä tuo maahan Sumeko, osa SGN-Nieminen konsernia, joka vastaa kattavasta varaosapalvelusta.

Osasto: