Liikunta

Täydellinen liikuntavuosi: minulla on liikuntaan ja vapaa-aikaan joka vuoden aikaan sopivia liikunta- ja kunnonkohottamisvälineitä. Täydellinen liikuntavuoteni koostuu jokapäiväisistä liikuntahetkistä, jotka pitävät minut pirteänä, rentona ja hyväkuntoisena.

Salille otan mukaan oman alustan, kuminauhan. Jumppapalloa käytän kotona niin kuin core-rolleria ja kipeiden lihasten venyttelyyn kuin myös nystyrä hierontapalloa.

Perheen pojat ovat pallojen suurkuluttajia rantalentikset ja jalkapallot kulkevat hyvin mukana lomalla siinä missä snorkkelit ja uimapatjat. Lomalle mukaan otamme myös makuupussit ja sulkapallomailat koko perheen yhteisiin iltamatseihin. Frisbee kiekko kulkee myös mukana autossa ja ratojahan on lähes kaikkialla.

Pojat harrastavat kesäisin tarkkuusammuntaa ilmakivääreillä ja duunaavat lethermannilla koneraakkeja.

Talvi on hiihdon aikaa pyöräilysäitä taas odotellessa. Peltosen sukset ja voiteet, saan myös voideltuna Kärkipyörästä. Polkupyörä on kotimainen Helkama. Kuomat ovat peruskävelykenkäni päivittäin, joskus laitan jalkaan Puman lenkkarit. Sisäliikuntakengät ovat erikseen. Keväisin aina odotan uutta vaatemallistoa - Kärkipyörästä saa Luhdan, Runwayn ja Umbron vapaa-ajan vaatteet.

Edellä kuvatut liikuntavälineet löytyvät Mäntyharjulta.

Konevoimalla liikkumiseen löytyy meiltä Peugeot-mopot ja -skootterit Mäntyharjulta. Piaggion kuuluisat mopot, skootterit sekä Vespat ja Hondan mopot ovat myynnissä Lappeenrannassa.

Uutuutena meillä on nyt senioriskootterit, joilla huonompijalkainenkin liikkuu helposti vaikka kaupungin laitamilta keskustaan harrastuksiin tai kaupoille.

Kulkuneuvoja myös huonojalkaisille

Laajenna päivittäistä reviiriäsi Trapper-senioriskootterilla

Liikkeelle kuntoon katsomatta- Senioriskootterilla

kevään ykkösvarusteet_50_leveä__2017_0313

Ulkoilijan kevätvaatteet saapuneet!

Kevään topat ja kengät ovat saapuneet Mäntyharjun liikkeeseemme. Kevyissä ja pehmoisissa takeissa on nyt paljon värejä ja ne on kauniisti leikattu.
Puman tossut suorastaan viettelee kävelylle.

Liikkuminen ilman hikeä-onnistuu myös

Vespa_70_2017-0220

Vespa Primavera-liikkumisen iloa

Nuorekkaat kesäkulkuneuvot, Vespat ja Piaggion muut skootterit saapuvat maaliskuussa myymäläämme.
Tervetuloa valitsemaan omasi.

Vespa-mallisto

Nyt pyöräillen kohti kevättä!

Ilona_3v_punainen__299€_50_ve2_2017_0317

Madison Ilona naisten 28″ polkupyörä

Madison Ilona on kaunis ja kestävä pyörä, jonka paksuilla 28″ renkailla ajelet turvallisesti kirkonkylän raitilla ja poluilla sekä mökkitiellä.

Osasto:
Conan_st-50 moped-50-leveä

Tulispa kesä – Conan odottaa jo!

Conan on pieni, näppärä ja niin siistin näkönen nuorison toivekulkuneuvo. Mopokortilla kahvoihin!
Tämän pyörän saat Mäntyharjun puodista.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Crocs-lajtelma 100mat 2017_0301

Crocs-varma kesän merkki

Crocsit rennosti jalassa on varma kesän merkki. Mäntyharjun myymälässämme on Classic crocsit koko perheelle useissa eri väreissä. Ja vielä rennommin on herkullisesti printattuja crocseja, pihalle, sisälle, sateeseen sekä tietysti lämpövuorilliset crocsit, joilla pärjää keväthangillakin.

Osasto:
Core-roller_372x372

Gymstick Core-roller

Hinta: € 29,40.

Osasto:

Vaivattomaan liikkumiseen ESLAn oivat välineet

ESLA-lajitelma

ESLA -rollaattorit, potkupyörät, kelkat

Vaivattomaan ja turvalliseen liikkumiseen löytyy Mäntyharjun myymälästä oivat liikkumavälineet: perinteikkäät ESLA rollaattorit ja potkupyörät. Ne on tehty huolella Suomessa turvalliseen liikkumiseen ja siksi niissä on kevyttoimiset ja tehokkaat jarrut.

Treenilauta_450x450

Treenilauta

Hinta: € 69,00.

Osasto:
Select-jalkapallo_500x500

Select Jalkapallo

Select Jalkapallo, hinta: € 48,90.

Jalkapallot alkaen € 15,90.

Osasto: