Rahoitus, palvelut ja Kärkipyörän taustaa

Voit rahoittaa helposti ostoksesi Resurs Bankin Husqvarna-tilillä tai Santanderin rahoituksella.

Voit hakea Resurs Bankin rahoituspäätöksen etukäteen avaamalla Husqvarna-tilin sivulta: Tilin avaus ja rahoitushakemus -Resurs Bank

Voit hakea Santanderin rahoituksen päätöksen sivulta: Rahoitushakemus-Santander

Resurs Bank Husqvarna-tili

Helppo ja joustava tapa maksaa

Husqvarna-tilillä saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Voit avata tilin helposti paikanpäällä tai netissä

Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tili on myös vuosimaksuton.

Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa saldosi pois koska tahansa ilman lisäkuluja

Voit jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.

Valittavanasi on myös esimerkiksi 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk ja tilimaksun 35 €.

Kaikki maksuvaihtoehtomme on esitelty oheisessa taulukossa.

Luotonantaja:
Resurs Bank AB Suomen sivuliike
PL 3900, FI-00002 Helsinki
Puhelin asiakaspalvelu: 09-622 43 08
Faksi asiakaspalvelu: 09-622 43 59
Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi
Kotisivu: www.resursbank.fi

Kerro mitä olet ostamassa, autamme oikean tuotteen ja varusteiden valinnassa.

Kärkipyörän taustaa

60-luvulla Mäntyharjulla avasi ovensa Lahtisen Urheiluliike. Urheilukauppa menestyi sen verran hyvin, että vuokratiloista olisi päästävä isompiin ja käytännöllisempiin tiloihin. Uutta toimitaloa ruvettiin puuhaamaan Liiketie 3 tontille.

Urheiluliikkeen palveluksessa olleet yrittäjäkaverit Paasonen ja Tuomo Hämäläinen perustivat Mäntyharjun Kärkipyörä Oy:n 1982 Samaan kiinteistöön. Lahtisen urheiluliike fuusioitiin Kärkipyörään 90-luvun alussa.

Toiminta laajeni voimakkaasti koneisiin ja niiden huoltoihin. Hyvät mahdollisuudet tähän tuli oman korjaamon myötä. Huollossa on työskennellyt alusta lähtien Mauri Hasu.

Liike sai hyvän alun alun ja kohta Tuomon koko perhe oli lopulta töissä myymälässä. Myymälästä tuli vuosien mittaan sekä kyläläisten ja vapaa-ajan asukkaiden tärkeä ostospaikka. Hyvien vene- ja konetarjousten perästä tultiin myös lähikaupungeista.

Seuraavat 30-vuotta 2012 syksyyn asti Tuomo kehitti liiketoimintaa, jolloin eläköitymisensä myötä tuli aika miettiä lopettamista tai jatkamista. Huoltotoiminnan Tuomo ulkoisti liikkeessä pitkän uran tehneen Mauri Hasun pienkonekorjaamolle.

Syyskesällä 2012 nykyinen kauppias Lea Pylvänäinen astui kuvaan veljiensä kanssa. Lea on ottanutkin voimakkaan roolin toiminnan kehittäjänä henkilökunnan Annin, Karin ja Taavin kanssa.

Olemme nyt käynnistäneet oman huollon kehittämisen. Vuodessa myymälä on kokenut melkoisen uudistumisen ja valikoimat ovat kasvaneet- kysynnän myötä kasvaa lisääkin. Parasta on, että mäntyharjulaiset, kesäasukkaat ja naapurikunnista kävijät ovat pitäneet kiinni omasta kone- ja urheiluliikkeestään.

Nykyinen kauppias Lea on ollut jo aiemminkin Mäntyharjulla töissä, mm seurakunnalla taloushallinnossa, joten tahto Mäntyharjun palvelutason ylläpitämiseen on kova. Uskolliset asiakkaat ovat mahtava apu tässä työssä. Ja nyt olemmekin uusien haasteiden edessä täällä Lappeenrannassa.

Osaava joukkomme on kasvanut ja nyt teitä palvelee kesällä Mäntyharjussa:
Taavi Lehtinen huollossa, Valtteri Pulkka kesämyyjänä, Jari Romo ja Teemu Tarkiainen myymälässä

Lappeenrannassa:
Pasi Lankinen, Risto Markkanen sekä Tuomas Mattila myymälässä ja Miikkael Karlsson, Joona Ahola sekä Matti Kankkunen huollossa. Hannes Turppo kesäapulaisena tekee kaikkea.

Tervetuloa!
Lea