Kirjoitettu

Sukset kuntoon Mäntyharjulla

Nyt alkoi kunnon hiihtokelit ja pääsee nauttimaan oikeasta talvesta myös Mäntyharjulla myös konelatujen ulkopuolella. Jollet ole vielä vaihtanut pitopohjasuksiin NanoGrippiin tai SkinPro-suksiin, huollamme perinteiset suksesi hiihtokuntoon ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu suksien pohjustus, luistovoitelu ja pitovoitelu.  Käytämme voitelussa REXin tunnettuja laatuvoiteita ja tarvikkeita. Hyvin luistavilla ja pitävillä suksilla on ilo mennä kauniissa talvikelissä.

Mikäli sinulla on NanoGrip tai SkinPro-sukset on niidenkin kohdalla tehtävä vähän huoltotöitä. Nanogrip-suksi saattaa jäätyä ja siksi suosittelemme retkipussiin REXin jäänestoa. SkinPro-suksiin löytyy puhdistusaine, jolla Mohair-kuidusta lähteee lika ja takut aukeaa. Ethän käytä puhdistukseen tärpättiä tai alkoholia, saattavat irroittaa karvan liimauksestaaan tai pilata kuidun.

Varaa suksihuollolle aikaa ns. yön yli sillä voideltavia suksia ja terotettavia luistimia on välillä suuria määriä.

Kirjoitettu

Tervetuloa välipäivämarkkinoille

Välipäivät on oiva ajankohta tehdä yritykseen tai metsätilallesi taloudelliset hankinnat. Vuosittaisen alv-veroilmoituksen tekevät saavat hyödyn heti helmikuun lopussa.  Tuotteidemme taloudellisuuden takeena on laadukkaat tuotteet, joille on huolto ja varaosapalvelu. Investointi on vuosia hyödyllinen.

Molemmista toimipisteistä Husqvarna-tuotteet ja Mäntyharjulta myös Stihl-tuotteet.

Kirjoitettu

Zipfy-kiituri viidelle ekalle, Mäntyharjulta

Viisi ensimmäistä, joka ostaa ilotulitteita ylli 100 eurolla saa uutuuskelkan Zipfyn kaupan päälle! Zipfyn hinta on normaalisti 49€. Näin taas maallikko ihmettelee, miksei tällaista kelkkaa ole tehty aiemmin: tätä on todella helppo ohjata ja kyydissä pysyy koko mäen.

Mäntyharjulta hienot onnea tuottavat iltoulitteet välipäivinä! Sit vaan ostoksille! Laadun takaa Ilotulitus Oy:n tuotteet.

Tervetuloa

Kirjoitettu

Kiitokset käynnistä kärkipyörän 2-vuotisjuhlissa

Kiitos teidän asiakkaiden Mäntyharjun Kärkipyörä on sopeutunut hyvin tänne Etelä-Karjalaan.  Meillä on ollut paljon yhteistä: mm. metsänhoito, tehokkaat raivausmenetelmät, puun käsittely, veneet, puutarhan hoito ihan vain muutamia mainitakseni.  Meistä on ollut hieno kuulla, miten toimittamamme kone tai laite on hoitanut hommansa. Viemme saamamme palautteen maahantuojalle tai valmistajalle, joka pyrkii ottamaan huomioon kotimaiset erityistarpeemme ja -olot.  Ja kun laite toimii täällä, niin kyllä se sitten pärjää helpommissakin oloissa.  Käydessämme läpi kokemuksia osaaminen karttuu.  Voi veljet meillä on paljon opittavaa toisiltamme.

Olemme kuunnelleet ja päädyimme valitsemaan myymäläämme ArctiCatin pienen vaan niin pippurisen mönkijän. Alterra 450 T3b on näppärän kokoinen, voisi sanoa jopa pieni, ketterä, joka mahtuu puiden välistä, kääntyy uskomattoman pienessä tilassa ja kaiken lisäksi vetää kuorman tyynesti. Uskomme, että tässä on oiva veturi pankokärrin eteen.  Tässä on työjuhdan tuntua.  Siksi toimitamme sen nyt talvella lumilevyllä varustettuna. Edellä mainitut ominaisuudet tulevat hyvin käyttöön myös vapaa-ajan käytössäkin.  Mikä parasta, hinta ei nyt laatukoneella hirvitä. Tule katsomaan ja vie mukanasi.

Katso video ArctiCAtin ominaisuuksista. Huomaa, että varusteet poikkeaa hieman Suomessa myytävästä.

Kirjoitettu

Kärkipyörästä järkilahjat

Perjantaina 15.12. ja lauantaina 16.12. vietämme Lappeenrannassa 2-vuotispäiväämme. Tarjolla on monenlaista hyvää: Sahoja, raivureita, turvavarusteita, vene ennakko-ostajalle edullisesti ja koko perheen sahatyökalut sisäkäyttöön. Mönkijöitä laaja valikoima Arctic Cat, Honda, Trapper

555 FXT-raivuri vaihtotarjous: 200 euron hyvitys pörisevästä metsäraivurista

550 XPG-sahavaihtotarjous: 150 euron hyvitys pörisevästä sahasta

Ja muista, erikoiskaupasta ostamalla saat parhaat veroedut.

Kirjoitettu

Uusi oviaukko betoniseinään?

Husqvarnan laikkaleikkurilla leikkaat nopeasti ja turvallisesti haluamasi aukot betoniseinään. Tässä pienimmässäkin koneessa K760 on 350mm halkaisijainen terä, joten sillä läpäisee 125mm paksuisen betonin kerralla. Husqvarnan tuotevalikoimassa on myös timanttiporat, afalttileikkurit, hiomakoneet ja purkurobotit. Tule käymään Lappeenrannan toimipisteessä. K760 löytyy hyllystä.

Leikkurilla voi tehdä vaikka uuden oviaukon joullupukille.