Kirjoitettu

Äidille toimivat ja turvalliset varusteet!

Äitienpäivä lähestyy – anna hänelle käyttöösi vain oikeasti toimivia koneita ja laitteita. Meiltä Kärkipyörästä löytyy valikoima luotettavimpia merkkituotteita metsään, puutarhaan, pihalle ja vesille.
Husqvarna, Honda, Terhi, Tohatsu, Rival, Trapper..
Perjantain näyttelyssä koeajettavana Trapper-mönkijät. Maahantuoja paikalla koko malliston kanssa.
Kokeile myös Husqvarnan voimakasta akkusahaa; 100 ensimmäistä koesahaajaa saa lipun Iitiän lavan tansseihin lauantaina 12.5. Tansittajana äitienpäiväaattona kaikkien äitien sankari Kake Randelin – tietysti Mäntyharjulta.
Tervetuloa perjantaina 11.5. tarjolla kahvia ja grillaamme pari sataa makkaraa.
Lappeenrannan toimipiste, Myllymäenkatu 12.

Kirjoitettu

Akkupyörät Lappeenrannassa ja Mäntyharjulla.

Olemme ottaneet myyntiin myös Lappeenrannassa Helkaman ja BH Emotionin parhaimmat akkupyörät. Näillä ajelet mukavasti työ- ja harrastematkat ilman hikeä. Perinteisesti meillä on Mäntyharjulla hyvä valikoima Helkaman akkupyöriä. Hinnat alkaen 1290€.
Torstaina 26.4. meillä on suuri akkupyörien koeajopäivä Mäntyharjulla. Helkaman Jukka Heinikaisella on erittäin kattava valikoima markkinoiden parhaita akkupyöriä mukana.

Tervetuloa klo 12.00 alkaen

Kirjoitettu

Lappeenrantaan tulossa sähköpyöriä!

Kärkipyörä on akkukoneiden ammattilainen: löytyy moottorisahaa, trimmeriä, raivuria ja puhallinta. Nyt olemme ottaneet valikoimiimme myös sähköllä kulkevat kaksipyöräiset: Helkaman tutut ja turvalliset Aino ja Oiva sekä Yamahan kuuluisaan akkuteknologiaan perustuvat BH emotion akkupyörät.
Parhaimmillaan näiden akut kestävät 125 km kohtuullista nousua ja pyöräilijän avustamista. Akut avustavat 25km/h nopeuteen asti, sitten pitää pärjätä lihasvoimalla. Yamahan moottorin anturit mittaavat polkemisvoimaa, jonka perusteella järjestelmä päättää avustaa polkijaa. Näitä pyöriä ei tarvitse rekisteröidä eikä niihin tarvitse mopokorttia.
Rupea säästämään hikeä ja vaihda sähköpyörään.

Kirjoitettu

Mänty-Saimaan metsänomistajien pilkkikisat lauantaina 17.3.

Mänty-Saimaan metsänomistajat kisailivat Kuolimolla Suomenniemellä lauantaina 17.3. Ilmeisesti kalat olivat myös viikonloppuvapaalla, sillä kolmenkymmenen kisailijan yhteissaalis jäi alle kahteen kiloon. Erot tuloksissa olivat siis pienet ja kisa siten äärettömän tiukka. Ohessa muutama tunnelmakuva. Tärkeintä tietysti oli rokka ja namnam pannari hillolla. Niin ja tietysti nokipannukahvit nuotiolla, jonka ääressä parannettiin maailmaa.

Kirjoitettu

Nyt puiden tekoon turvallisesti

Sahapuiden ja polttopuiden kaatoaika on parhaimmillaan. Hommaan tarvitaan työkalujen lisäksi turvavarusteet. Meiltä löytyy isoille ja pienille sopivat puvut, kypärät ja saappaat. Lukema tuotteessa 20, 24 tai 28 kertoo, että tuote on suunniteltu kestämään kyseisen nopeuksisen teräketjun leikkausvoima. Suoja perustuu siihen, että suoja-asusteen kuitumatto pysäyttää moottorisahan terän.
Suojasta huolimatta turvallisen työskentelyn lähtökohta on opettelu, harjoittelu ja huolellisuus. Ensimmäiseen vaiheeseen meiltä löytyy myös moottorisahauksen ja raivaussahan käytön oppaat.

Kirjoitettu

Kiitokset saha- ja konepäivässä vierailusta

Olipa hieno ja aurinkoinen päivä tänään. Oli ilo esitellä Husqvarnan uutuuksia metsänhoitoon, joilla mm. raivaustyö etenee entistä sutjakammin. Ja raivauksen tuloksena kasvatus puut saavat elintilaa ja ovat nopeammin korjattavissa. Niin se vaan menee, hyvin metsänsä hoitavat palkitaan.

Toivotaan, että kelit jatkuvat yhtä suotuisina ja saamme täällä Etelä-Karjalassa kurottua metsänraivuuvelkaamme.

Kirjoitettu

Onnea Suomen Olympiamitalistit

Kiitokset kovan työn tehneet mitalistimme. Valoitte pronssilla, hopealla ja kullalla uskoa, että olemme edelleen kova talviurheilumaa. Tästä on hyvä jatkaa meidän työtämme pienissä pitäjissämme tärkeää työtämme urheilun, liikunnan ja ulkoilun sekä nuorten aktivoimiseksi yhdessä alan seurojen kanssa. Haluamme panostaa tähän jatkossakin, tosin kapeilla harteillamme. Siispä annamme edelleen MäVin jäsenille 10% alennuksen urheilu-, retkeily- ja liikuntatuotteista.

Tervetuloa ja vielä kerran onnea sekä kiitos